Wij zoeken…
een stagiair(e) grafisch /
interactie ontwerp

Over de stage

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze student die een leerzame en inspirerende stage wil lopen. Ben jij een creatieve out-of-the-box denker, ben je conceptueel sterk en heb je een voorliefde voor heldere en eenvoudige communicatie? We dagen je graag uit en laten je meewerken aan de meest uiteenlopende opdrachten. Denk aan het ontwikkelen van een visuele identiteit of een webdesign, maar ook aan bijvoorbeeld het visualiseren van content in een infographic en het ontwikkelen van een publicatie. Je krijgt een goede persoonlijke begeleiding waarbij we kijken naar jouw individuele talenten en interesses. Daarnaast kom je in een fijn team in Utrecht terecht.

Over OSAGE

Bij OSAGE werken we met een team van ca. 40 mensen aan opdrachten op het gebied van strategie, concept en realisatie. Dit doen we voor grote en complexe organisaties. De opdrachten die we doen hebben veel impact; ze raken iedere Nederlander. Zo maakten we het design voor Coronamelder.nl, ontwikkelden we de nieuwe positionering en (visuele) identiteit voor DigiD en maakten we het Jaarplan van de Belastingdienst.

Ons motto is ‘Alles kan eenvoudig’. Dat geldt ook voor de interactie tussen organisaties en hun klanten. Door de menselijke maat te kiezen maken we producten en diensten eenvoudig, effectief en begrijpelijk voor iedereen. In multidisciplinaire teams werken we aan zowel online als offline communicatie. Bij OSAGE geloven we dat het beste werk door samenwerking tot stand komt.

 Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • ervaring heeft met het Adobe CC pakket 

  • op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van design

  • leergierig, ondernemend en communicatief is

  • een relevante opleiding op MBO- of HBO-niveau volgt

  • een maatschappelijke impact wil maken


Het betreft een fulltime stage en wij zouden het fijn vinden als je minimaal 3 maanden kunt blijven, en bij voorkeur 6 maanden. Zo steek je het meeste op!

Startdatum en duur van de stage in overleg. In coronatijd wordt de stage voornamelijk vanuit huis gelopen, waarbij je om de twee à drie weken een dag naar het kantoor in Utrecht komt voor afstemming en begeleiding.


Herken jij jezelf hierin?

En lijkt het je leuk om ons team te ondersteunen?
Aarzel niet en stuur je CV en portfolio naar: werkenbij@osage.nl

Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Kom anders eens langs!

Wil je gewoon eens een indruk krijgen van waar wij zitten en hoe we werken? Geen probleem. De koffie staat klaar.